Funchal til Porto Santo færge

Funchal Porto Santo færgeruten forbinder Madeira Øerne med Porto Santo ø. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Porto Santo Line. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Funchal Porto Santo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Funchal - Porto Santo færgeselskaber

  • Porto Santo Line
    • 13 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Funchal Porto Santo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Funchal Porto Santo ruten er for en bil og 2 passagerer.

Funchal Guide

Funchal er den største by og hovedbyen i den portugisiske region Madeira, en øgruppe i Atlanterhavet, beliggende nordvest for de Kanariske Øer.

Byen har øernes største havn, som har en stemning af kolonitid over sig.

Byens center er et virvar af smalle brostensgader, hvor utallige små butikker tilbyder traditionelle varer – ikke mindst øens berømte broderier og kurveflet.

Funchal er det perfekte sted for shopping, da der findes adskillige store shopping centere, som er åben alle ugens dage.