Japan

Sammenlign færger fra Japan til Izu Islands

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Japan til Izu Islands. Der er 1 færgeselskaber med samlet 15 ferry routes som forbinder Tokyo (Takeshiba) til Izu Oshima, Toshima, Niijima, Shikinejima & Kozushima, Kurihama til Izu Oshima, Toshima, Niijima, Shikinejima & Kozushima, Atami til Izu Oshima & Kozushima, Ito til Izu Oshima, Tateyama til Izu Oshima & Inatori til Izu Oshima.

Den hurtigste rute mellem Japan og Izu Islands er Izu Oshima med en sejltid på ca. 0 time 35 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Japan Izu Islands kort

Tryk her for kort

Om Japan:

Japan er et land i Østasien , som er opdelt i 47 præfekturer og 8 regioner i Stillehavet.

Japan, som har over 6.000 øer i alt, er defineret af mange forskellige landskaber, lige fra kirsebær blomstre-klædte bakker og ikoniske vulkaner til moderne byer, som har den seneste teknologiske udvikling.

Tokyo, hovedstaden, har de fleste Michelin stjerner af alle byer i verden, så her er et udsøgt måltid aldrig langt væk. Byen har også et fantastisk transportsystem, en endeløs mængde af barer og frygtindgydende strukturer, og er en af de mest besøgte byer i Asien.

Færger er en nyttig måde at komme omkring i Japan, da der er en lang række ruter mellem de mange øer og præfekturer. Man kan også sejle til en række internationale destinationer, inklusiv Sydkorea, Kina og Rusland.