Tokai Kisen
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Tokai Kisen

Tokai Kisen er et førende færgeselskab, der forbinder en række havne i Tokyo, Kanagawa, Chiba og Shizuoka Prefecture med Izu Islands hele året.

Tokai Kisen startede for mere end 120 år siden, i starten af 1889. Deres flåde består af to store passagerskibe Tachibana-Maru og Salvia-Maru samt fire farverige jet færger – Seven Island Ai, Seven Island Niji, Seven Island Tomo og Seven Island Tairyo.

Med deres jet færger kan man hovedsafeligt rejse fra Takeshiba Terminal i Tokyo, havnen Kurihama i Kanagawa og havnen Atami i Shizuoka til Izu Oshima, Toshima, Nijima, Sihikinejima og Kozushima på Izu Islands.

Tachibana-Maru, som er 118 meter lang, har været i tjeneste siden juni 2014 og kan bære op til 1000 passagerer, mens den mindre Salvia Maru, som blev bygget i december 1992, kan bære op til 816 passagerer. Ombord er der mange faciliteter, inklusiv en restaurant, rygerum, brusebad, automater og offentlige toiletter. Der er også et stort udvalg af akkommodation, som passer til alle budgetter.

Tachibana-Maru afgår normalt fra Takeshiba Terminal i Tokyo til Miyakejima, Mikurajima og Hachijojima. Sejltiden er fra 6 timer og 30 minutter til 10 timer og 20 minutter, afhængig af ruten. Salvia-Maru sejler fra Tokyo og Yokohama til Izu Oshima, Toshima, Niijima og Kozushima.

Izu Islands er en øgruppe, som høre under Tokyo og ligger i Stillehavet. I modsætning til Tokyo by, er øerne fyldt med naturlig skønhed og har mange uspolerede strande, aktive vulkaner og dyreliv.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Tokai Kisen sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Tokai Kisen ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking