Izu Islands

Sammenlign færger fra Izu Islands til Japan

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Izu Islands til Japan. Der er 1 færgeselskaber med samlet 21 ferry routes som forbinder Izu Oshima til Tokyo (Takeshiba), Kurihama, Atami, Ito, Toshima & Kozushima, Toshima til Tokyo (Takeshiba), Izu Oshima & Kozushima, Niijima til Tokyo (Takeshiba), Izu Oshima, Toshima & Kozushima, Shikinejima til Tokyo (Takeshiba), Izu Oshima, Toshima & Kozushima & Kozushima til Tokyo (Takeshiba), Izu Oshima, Toshima & Atami.

Den hurtigste rute mellem Izu Islands og Japan er Toshima med en sejltid på ca. 0 time 24 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Izu Islands Japan kort

Tryk her for kort

Om Izu Islands:

Izu øerne er en vulkansk kæde beliggende ud for sydkysten af Izu halvø på Honshu, Japan.

Izu øerne strækker sig 300 km tværs af Stillehavet, og har naturlige bassiner kendt som ’onsen’, smukke strande og gode muligheder for snorkling i farverige undersøiske omgivelser. Man kan endda dykke med delfiner ud for kysten af Mikurajima.

Vandreture op af nogle af de sovende vulkaner er en anden stor attraktioner, med stigninger som tilbyder en fantastisk udsigt over Izu-kæden.

Der er talrige færgeruter inden for øgruppen, som har mange havne, som også tilbyder hyppige servicer til Japans fastland.