Italien

Sådan bookes færger fra Italien til Malta

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Italien og Malta leveret af 1 færgeselskab – Grimaldi Lines. Salerno til Valletta færge overfarten sejler ugentlig med en sejltid fra omkring 26 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Italien Malta overfarten mellem Salerno og Valletta.

Italien Malta kort

Tryk her for kort

Færger fra Italien til Malta

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Malta:

Malta er et lille ø land i Middelhavet, syd for Sicilien.

Selvom Malta er lille i størrelse, har øen en rig historie med nogle af verdens ældste stående bygninger. Malta er blevet beskrevet som et stort frilandsmuseum, som præsenterer 7000 års historie, men du vil stadig kunne mærke nuet.