Sammenlign færger fra Italien til Algeriet
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Italien

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Algeriet

Algeriet har en af de længste grænser på kontinentet og en 1644 km lang kystlinje mod Middelhavet, og er en af Afrikas største perle.

Landet er dog bedst kendt for sin storslåede Sahara-region, med over fire femtedele af sine 2.381.741 kvadratkilometer landmasse bestående af ørken. Algieriet er også fyldt med gamle ruiner, som daterer helt tilbage til romerske og byzantinske tider. De mest berømte er byen Timgad, som ligger tæt på Batna.

Der findes mange smukke byer her. Hovedstaden, Algier, er defineret af franske koloniale bygninger, Annaba kan prale af sine betagende basilikaer ved siden af det turkis hav, og Constantine tilbyder historiske vidundere omkring hvert hjørne.

Med flere havne lange Middelhavskysten, er Algeriet og Sydeuropa godt forbundet med færge. Lande som Spanien, Frankrig og Italien tilbyder alle regelmæssige overfarter, der drives af et stort udvalg af færgeselskaber.

Færger fra Italien til Algeriet

Kundeservice

CSBannerText