Plymouth

Sådan booker du en færge til Plymouth

Med directferries.dk kan du planlægge, sammenligne og booke din færge til England, som sejler til havnen i Plymouth hurtigt, nemt og sikkert online.

Vores sammenligningsfunktion giver dig mulighed for at se Plymouth sejplaner og færgepriser på mange ruter, så du ikke behøver at kigge på talrige hjemmesider.

Vælg din afgangshavn for din færge til Plymouth, antal personer og søg!

Færger til Plymouth

Tryk her for kort

Plymouth færgeservicer

 • Brittany Ferries Roscoff til Plymouth
  • 7 Afgange Ugentlig 5 t 15 m
  • Få pris
 • Brittany Ferries Santander til Plymouth
  • 2 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris

Færge til Plymouth anmeldelser

 • "uorganiseret..."

  Pålæsning var et frygteligt rod, der var ingen, som virkede til at vide, hvordan man gør det.... Mange mennesker, der ankom efter mig, kom på før mig, der var ingen struktur på cykeldækket, remme var alt for stramme, ødelagt mit sæde, ingen oplysninger i kabinen overhovedet, gik rundt i evigheder for at finde ud af, hvor tingene var....Stor forsinkelse ved aflæsningen...skibet ankom for sent i Plymouth, wifi var upålidelig, virkelig en typisk fransk affære ”vi har dine penge, så er skide ligeglade nu!”

  'Richard' rejste på Færge til Plymouth med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Vi opgraderede til en 4 sengs udvendig kabine med tv og kaffe og te faciliteter. Denne var meget behagelig og besætningen meget hjælpsomme. Vil bruge disse færgeservicer igen.

  'Sharon' rejste på Færge til Plymouth med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Santander til Plymouth"

  Min kone og jeg rejser normalt til Calais, men denne gang opfordrede hun mig til, at tage den længere overfart. Dette var en stor fejltagelse, da det var forfærdeligt efter omkring en time. Det begyndte at vugge rundt. Det var vanskeligt at gå og næsten umuligt at sove. Dette varede hele rejsen, og om morgnen endte alt på bordene i kabinen, på gulvet. Det tilføjede næsten to timer til vores rejse, og min kone var skuffet. Jeg vil muligvis prøve igen, da jeg ikke tror, at dette var en normal overfart for dem.

  'Anonym' rejste på Færge til Plymouth med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre
 • "Afslappende ende på en vidunderlige ferie"

  Jeg var meget imponeret over færgen fra Santander til Plymouth. Jeg bookede en 4 sengs kabine til min datter, barnebarn og mig selv, og vi syntes, at den havde alt, vi havde brug for, for en god nattesøvn. Port Aven er et moderne skib med en behagelig indretning. Jeg tror, at antallet af passagerer var lavt på turen vi var på, da der var ingen køer på noget tidspunkt. Det var uheldigt, at overfarten var forsinket på grund af et tidligere teknisk problem, men vi blev infomeret af en sms i god tid. Det betød, at vi gik glip af en aften og måltid med venner i Plymouth, men vi kunne bruge vores forudbestilte togbilletter til Skotland næste dag.

  'Kathleen Mackay' rejste på Færge til Plymouth med Brittany Ferries på Pont Aven

  Læs mere Læs mindre