Larvik

Sådan booker du en færge til Larvik

Med Direct Ferries kan du sammenligne alle færger til Larvik i Norge for at sikre dig, at du finder den bedste pris for din færgeoverfart.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Larvik, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Larvik rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Larvik færge, skal du besøge vores Larvik færge side.

Færger til Larvik

Tryk her for kort

Færge til Larvik alternativer

Larvik færgeservicer

 • Color Line
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 45 min
  • Få pris

Færge til Larvik anmeldelser

 • "Skønt skib og god behandling"

  Havde en dejlig tur - der startede med at vippe, men personalet var hele tiden venlige og smilende.

  'Britt' rejste på Færge til Larvik med Color Line

  Read More Read Less
 • "En blandet omgang"

  Fin tur, høflig besætning, følte mig dog temlig dum da jeg havde et mundbind der gik i stykker. Kunne ikke hente et nyt i bilen så gik over til disken og ……. betalte 10NoK for et, samtidig mens folk vadede rundt omkring en uden. 🤔 Enten skal man kræve det af alle, eller også skal man ikke give straf afgift til dem der vælger at følge reglerne…

  'Anonym' rejste på Færge til Larvik med Color Line

  Read More Read Less
 • "billetbestilling"

  Vi havde en dejlig tur - fin færge, god service ombord - det var som det skal være - FINT. Billetbestillingen oplever jeg som en dårlig oplevelse - lidt bondefangeri. Der oplyses hvad en billet uden bil koster, og bestillingen gennemføres, med et krav på kr. 791.- jeg når lige at se en opfordring til FRI afbestilling og krydser af. Går til betaling som gennemføres. Min opmærksomhed var væk et øjeblik, så jeg ser først da jeg har gennemført betalingen at der er kommet et klækkeligt tillæg på den såkaldte FRI afbestilling m.m. så der er afregnet kr. 936.- det var umuligt at komme i kontakt med directferries, men heldigvis fik jeg en god tlf. samtale med Color Line, som vi nok vil bruge fremover. Disse skjulte tillæg betyder at total oplevelsen var dårlig, og det ikke er denne udbyder af rejser vi fremovr vil buge. mvh. Hans Jørn Lassen

  'Hans Jørn' rejste på Færge til Larvik med Color Line

  Read More Read Less
 • "overfart"

  dejlig sejltur. god service . men høje priser om bord.

  'Søren' rejste på Færge til Larvik med Color Line

  Read More Read Less