Cork

Sådan booker du en færge til Cork

Med Direct Ferries kan du sammenligne alle færger til Cork i Irland for at sikre dig, at du finder den bedste pris for din færgeoverfart.

Ved at bruge vores billesøgning funktion kan du tjekke sejlplaner, priser og ledighed for færger til Cork, eller sammenligne din destination med alternative havne, ikke kun i Irland, men også længere væk.

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Cork rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Cork færge, skal du besøge vores Cork færge side.

Færger til Cork

Tryk her for kort

Færge til Cork alternativer

Cork færgeservicer

 • Brittany Ferries
  • 2 Afgange Ugentlig 12 t
  • Få pris

Færge til Cork anmeldelser

 • "Fantastisk tur"

  Meget tilfreds med akkommodationen og effektiviteten. Personalet var også virkelig venlige.

  'Kieran' rejste på Færge til Cork med Brittany Ferries på 'Pont Aven'

  Read More Read Less
 • "Roscoff - Cork færge"

  Jeg rejste sammen med min partner og hendes søn fra Roscoff til Cork på natfærgen den 3. juni og retur den 18. juni. Jeg syntes, at personalet var venlige og meget hjælpsomme (med undtagelse af en bartender, der ikke havde nok erfaring til at vide, at hans job ikke indbærer at være et r-hul). Jeg var irriteret over, at skib priserne var i britiske pund og en meget dårlig kurs til euro, som er både Frankrig og Irlands kurs, ikke britiske pund. Men jeg er sikker på, at det snart ændre sig efter Brexit og det dårlige britiske pund (køb pundet, mens det er billigt eller betal med kort). Skibets punktlighed var god, men som en gående passager, vil man ikke komme af båden før kl. 10. Alle andre virkede til at komme af, så forvent ikke at ankomme til Cork by før kl. 11:30.

  'Liam O'Loideoin' rejste på Færge til Cork med Brittany Ferries på 'Pont Aven'

  Read More Read Less
 • "Ret god"

  Sejlede fra Portsmouth til Santander, og da først cyklen var sikkert i lastrummet, nød vi 23 behagelige timer om bord med mad, drikke og god stemning. Min eneste kritik er den tid, det tager af aflæsse.

  'Matthew' rejste på Færge til Cork med Brittany Ferries på 'Pont Aven'

  Read More Read Less
 • "Santander"

  God overfart og behagelig. En skam, at måtte stå i 90 minutter ved ankomst og vente på at komme af.

  'Stephen' rejste på Færge til Cork med Brittany Ferries på 'Pont Aven'

  Read More Read Less