Sådan booker du en færge til Amsterdam

Med Direct Ferries kan du sammenligne alle færger til Amsterdam i Holland for at sikre dig, at du finder den bedste pris for din færgeoverfart.

Udover at give dig en pris for din valgte rute, vil vi også vise dig priserne for færger til Amsterdam omkring din foretrukne afgangstid samt overfarter til alternative destinationer, for at sikre, at du får den bedste pris for din rejse.

Vælg din afgangshavn for din færge til Amsterdam, antal personer og søg!

Færger til Amsterdam

Tryk her for kort

Færge til Amsterdam alternativer

Amsterdam færgeservicer

 • DFDS Seaways Newcastle til Amsterdam
  • 7 Afgange Ugentlig 15 t 45 m
  • Få pris

Færge til Amsterdam (Ijmuiden) anmeldelser

 • "Forfærdelige kabiner"

  Kabiner har virkelig brug for at få ordnet væggene. Ikke nok med at der er skrevet på dem, kan man høre alt igennem dem – musik og råben og skrigen fra fulde mennesker. Dårlig underholdning, I har brug for en ny sanger. Udover dette, var maden god, god service fra noget af personalet, andre så bare elendige ud. Gode faciliteter om bord indtil midnat, hvorefter det er umuligt at få en varm drinks. Dem med room service kan få en varm drink, hvad med alle de andre???

  'Peter' rejste på Færge til Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Vores meninger"

  Vi blev opgraderet ved check-in og kabinen var meget god. Kabinen, med dobbeltseng på returrejsen, var trang og der var mangel på generelt plads. Vi vil ikke booke den slags kabine igen. Alt andet var fint, men restauranten er meget dyr. Butikken er også meget dyr.

  'Anonym' rejste på Færge til Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "Første gang"

  Det var ok. Vi har været på tre forskellige færger før, men denne tur var ikke så behagelig, da min familie med to små piger, blev placeret i en kabine, hvor man kunne høre motoren så højt, at det var svært at falde i søvn. Det var lidt blæsende udenfor, og det kunne vi godt mærke på havet. Selvom børneområdet var virkelig rart, kunne vi også nemt gå udenfor og nyde den friske havluft.

  'Linda' rejste på Færge til Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på King Seaways

  Læs mere Læs mindre
 • "5* kundeservice"

  Dette var vores 6 cruise mellem Newcastle og Amsterdam. Børnene elskede det, og det gjorde vi også. Jeg måtte rapportere VVS støj i vores kabine, og var virkelig tilfreds med den hurtige reaktion fra holdet. Damen i receptionen kontaktede vedligeholdelses manden, og vi blev straks flyttet til en anden kabine. Bravo til alle. Absolut værd at anbefale denne cruise. Tak!

  'Pawel' rejste på Færge til Amsterdam (Ijmuiden) med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Læs mere Læs mindre