Sådan booker du en færge til Amsterdam

Med https://www.directferries.dk kan du planlægge, sammenligne og booke din færge til Holland, som sejler til havnen i Amsterdam hurtigt, nemt og sikkert online.

Vores unikke sammenlignings funktion sammenligner talrige færgeoverfarter omkring dine foretrukne valg med alle tilgængelige færgeselskaber, samt overfarter til andre destinationer i tillæg til Amsterdam, så du har alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte, hvilken løsning der er bedst for dig!

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller foretage en booking. Alt du skal gøre er at vælge din foretrukne Amsterdam rute fra menuen, antal passagerer og søge. Hvis du er efter en Amsterdam færge, skal du besøge vores Amsterdam færge side.

Færger til Amsterdam

Tryk her for kort

Færge til Amsterdam alternativer

Amsterdam færgeservicer

 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 15 t 45 min
  • Få pris

Færge til Amsterdam anmeldelser

 • "Online bestilling og kæledyr"

  Jeg har boet i UK og med familie i Danmark har jeg sejlet rigtig mange gange mellem Newcastle og Amsterdam. Der er mange ting, der fungerer godt: Pæne og rene kahytter, varieret underholdning om bord samt udmærket udvalg af mad. Men skal man have et kæledyr med sig, er det noget rod og deres online bestilling simpelthen ikke god nok. Så næste gang jeg har kæledyr med på ferie, bestiller jeg billet ved at ringe til kundeservice. Så håber jeg de kan gøre det bedre.

  'Anonym' rejste på Færge til Amsterdam med DFDS Seaways på 'King Seaways'

  Read More Read Less
 • "Urolig nattesøvn, men dejlig musik ombord"

  Selvom vi sov på dæk 11, altså det øverste dæk, var der så meget maskinstøj, at det blev en elendig nats søvn. Ærgerligt! Turen var iøvrigt rigtig fin med god folkemusik undervejs, der hvor vi primært opholdt os. Meget høje priser!

  'Knud' rejste på Færge til Amsterdam med DFDS Seaways på 'King Seaways'

  Read More Read Less
 • "fuld tilfreds"

  Her kunne man reklamere med "fuld tilfredshed eller pengene tilbage" - det var uden problemer og altid søde svar når vi spurgte om noget.

  'Ingelise' rejste på Færge til Amsterdam med DFDS Seaways på 'King Seaways'

  Read More Read Less
 • "Forfærdelige kabiner"

  Kabiner har virkelig brug for at få ordnet væggene. Ikke nok med at der er skrevet på dem, kan man høre alt igennem dem – musik og råben og skrigen fra fulde mennesker. Dårlig underholdning, I har brug for en ny sanger. Udover dette, var maden god, god service fra noget af personalet, andre så bare elendige ud. Gode faciliteter om bord indtil midnat, hvorefter det er umuligt at få en varm drinks. Dem med room service kan få en varm drink, hvad med alle de andre???

  'Peter' rejste på Færge til Amsterdam med DFDS Seaways på 'Princess Seaways'

  Read More Read Less