COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Evdilos - Tinos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Ikaria til Kykladerne side

Evdilos - Tinos færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 3 hr 25 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 2 hr 50 min
    • Get price

Evdilos til Tinos færge

Evdilos Tinos færgeruten forbinder Ikaria med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 25 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 50 minutter.

Der er 3 overfarter Uge på Evdilos Tinos ruten mellem Ikaria og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den græske ø Ikaria i det ægæiske hav, og var oprindeligt øens hovedstad. I dag er den en lille charmerende landsby en vigtig havneby og centrum for det nordlige, centrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er præget af smalle gader, gamle palæer og betragtes som en af de mest arkitektonisk traditionelle bosættelser på øen.

Byens havn betjener den nordlige side af øen og er en af to havne, der betjener Ikaria. Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Samos og Piræus.


Tinos Guide

Den græske ø Tinos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. Det er den perfekte destination for en afslappende familieferie med sandede strande med rolige vand og et godt udvalg af turistfaciliteter. Øens mest traditionelle landsbyer ligger inde i landet, og er berømt for deres maleriske arkitektur og charme. Øens mest karakteristiske landsby, med sin tradition for marmo udskæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plads i grækernes hjerte, da øen er hjemsted for kirken Panagia, som anses for at være beskytter af landet.

Tinos har færgeforbindelser til Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos, og næsten alle de kykladiske øer.