Vi beklager, men Cuxhaven - Brunsbuttel servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Cuxhaven - Brunsbuttel

Cuxhaven - Brunsbuttel servicen blev drevet af Elb Link.

Cuxhaven - Brunsbuttel ruten eksiterer ikke længere, og der er i øjeblikket ingen direkte færgerute mellem Tyskland og Tyskland. Du kan tjekke vores sider for ruter, havne, destinationer eller færgeselskaber for at se, om der er et alternativ eller brug linkene på denne side for mere information.

Du kan også booke billetter til tusindvis af andre ruter fra vores billetsøgning.

Cuxhaven Guide

Cuxhaven er en uafhængig by og sæde af Cuxhaven-distrikt i delstaten Niedersachsen, Tyskland. Byen ligger på bredden af Nordsøen ved udmundingen af Elben. Bydelene Duhnen, Döse og Sahlenburg er særligt populære feriesteder ved Nordsøen.

Oprindelsen af turisme i dette område kan dateres tilbage til 1816, da en badeby blev grundlagt i Cuxhaven, og Cuxhaven har været en statsanerkendt badeby lige siden 1964. Med 50.000 borgere, er Cuxhaven ikke en storby, men området kan prale af ca. 3 millioner besøgende om året, og er dermed en af de største badebyer i Tyskland.

Fiskeindustrien og havnen er de to andre store traditionelle virksomheder i Cuxhaven. Byen har lavet store investeringer i modernisering og udvidelse af havnefaciliteterne i de seneste år.