COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cuxhaven - Brunsbuttel er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Cuxhaven - Brunsbuttel færgeselskaber

    • 5 Sailings Daily 1 hour
    • Get price

Cuxhaven til Brunsbuttel færge

Cuxhaven Brunsbuttel færgeruten forbinder Tyskland med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Elbferry. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Cuxhaven Brunsbuttel færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cuxhaven Guide

Cuxhaven er en uafhængig by og sæde af Cuxhaven-distrikt i delstaten Niedersachsen, Tyskland. Byen ligger på bredden af Nordsøen ved udmundingen af Elben. Bydelene Duhnen, Döse og Sahlenburg er særligt populære feriesteder ved Nordsøen.

Oprindelsen af turisme i dette område kan dateres tilbage til 1816, da en badeby blev grundlagt i Cuxhaven, og Cuxhaven har været en statsanerkendt badeby lige siden 1964. Med 50.000 borgere, er Cuxhaven ikke en storby, men området kan prale af ca. 3 millioner besøgende om året, og er dermed en af de største badebyer i Tyskland.

Fiskeindustrien og havnen er de to andre store traditionelle virksomheder i Cuxhaven. Byen har lavet store investeringer i modernisering og udvidelse af havnefaciliteterne i de seneste år.