Cuxhaven til Brunsbuttel færge

Cuxhaven Brunsbuttel færgeruten forbinder Tyskland med Tyskland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Elb Link. Der er op til 42 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cuxhaven Brunsbuttel færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cuxhaven - Brunsbuttel færgeselskaber

  • Elb Link
    • 6 Afgange Dagligt 1 time 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Cuxhaven Brunsbuttel Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cuxhaven Brunsbuttel ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cuxhaven Guide

Cuxhaven er en uafhængig by og sæde af Cuxhaven-distrikt i delstaten Niedersachsen, Tyskland. Byen ligger på bredden af Nordsøen ved udmundingen af Elben. Bydelene Duhnen, Döse og Sahlenburg er særligt populære feriesteder ved Nordsøen.

Oprindelsen af turisme i dette område kan dateres tilbage til 1816, da en badeby blev grundlagt i Cuxhaven, og Cuxhaven har været en statsanerkendt badeby lige siden 1964. Med 50.000 borgere, er Cuxhaven ikke en storby, men området kan prale af ca. 3 millioner besøgende om året, og er dermed en af de største badebyer i Tyskland.

Fiskeindustrien og havnen er de to andre store traditionelle virksomheder i Cuxhaven. Byen har lavet store investeringer i modernisering og udvidelse af havnefaciliteterne i de seneste år.