condor_ferries_condor_liberation

Condor Liberation

Drevet af Condor FerriesGuernsey Poole & Jersey Poole ruter

Condor Liberation blev købt af Condor Ferries i enden af 2014 og er det nyeste medlem af flåden, som sejler mellem England og Kanaløerne. Hun er den første af sin slags til at sejle i Nordeuropa, kan bære op til 880 passagerer og 245 biler, og har et mere stabil desing end de eksisterende højhastighedsfærger. Om bord kan man nyde de mange facilititeter færgen kan tilbyde.

Kabiner/sæder ombord

Der er ingen kabiner på denne færge, men der er siddepladser tilgængelig for alle om bord med tre forskellige muligheder at vælge imellem.

Mad og drikke ombord

Menuen på den lækre Casquettes selvbetjeningsrestaurant består af et udvalg af varme retter, snacks, såsom snadwichs, varme og kolde desserter og drikkevarer.

Shopping ombord

Den toldfrie butik om bord tilbyder nedsatte varer fra hele verden.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Condor Liberation guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Andre Condor Ferries færger

Condor Liberation anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!