Catania til Salerno færge

Catania Salerno færgeruten forbinder Sicilien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Catania Salerno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Catania - Salerno færgeselskaber

  • Grimaldi Lines
    • 6 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Catania Salerno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Catania Salerno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Catania Guide

Den sicilianske by Catania ligger på øens østkyst mellem Messina og Siracusa. Byen, som er kendt for sine tidligere jordskælv i 1169 og 1693, led også fra vulkanudbrud fra nærliggende Etna, den mest ødelæggende i 1669. Byen er også hjemsted for Siciliens første universitet, som åbnede i 1434.

Byens symbol er Uliotru eller Fontana dell'Ellefante, der blev samlet i 1736 af Giovanni Battista Vaccarini. Symbolet viser en gamle sten elefant kronet af en egyptisk obelisk fra Syene. Byen har haft et dårlig forhold med vulkaner, og er blevet begravet af lava 17 gange i historien. I lag under nutidens by er den romerske by og den græske by, som lå der før.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i Salerno-regionen i Italien. Byen ligger på bredden af Det Tyrrhenske Hav, tæt på Amalfi-kysten, og er nok bedst kendt for at være hjemstedet for verdens første medicinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knudepunkt i regionen, og der er mange ting at se og lave her. Byen har dejlige gågader og store torve, og for dem, der har en bil, kan de nemt køre rundt i byen da trafik ikke er et problem, og der er parkering i de fleste områder.