Cagliari til Salerno færge

Cagliari Salerno færgeruten forbinder Sardinien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 17 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cagliari Salerno færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cagliari - Salerno færgeselskaber

  • Grimaldi Lines
    • 3 Afgange Ugentlig 17 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Cagliari Salerno Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cagliari Salerno ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cagliari Guide

Sardiniens hovedstad Cagliari ligger ved Middelhavskysten og betragtes som en af de grønneste italienske byer, da der er en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Det mest skovrige område i byen er Monte Urpinu Park, som er 62 hektar og placeret på en lille bakke, der er dækket af fyrretræ og stedsegrønne eg.

Byen kan spore sin historie tilbage til oldtiden og har på forskellige punkter i sin fortid været under flere civilisationer.

Cagliari havn er opdelt i to sektorer; den gamle havn og den nye internationale havn. Havnen har færgeforbindelser til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.

Salerno Guide

Den italienske by Salerno ligger på Salerno-bugten i Salerno-regionen i Italien. Byen ligger på bredden af Det Tyrrhenske Hav, tæt på Amalfi-kysten, og er nok bedst kendt for at være hjemstedet for verdens første medicinske skole, Schola Media Salernitana. Salerno er det kulturelle knudepunkt i regionen, og der er mange ting at se og lave her. Byen har dejlige gågader og store torve, og for dem, der har en bil, kan de nemt køre rundt i byen da trafik ikke er et problem, og der er parkering i de fleste områder.