COVID-19 Update Due to exceptional demand relating to Covid-19, and to ensure we help those customers that are sailing in the next 72 hours, we will be closing our customer service phone lines and handling all queries electronically. For any customer service enquiry please use our online contact form. Please note, we will deal with all enquiries based on sailing date priority so bear with us if your sailing is further in the future. We appreciate your understanding and support during these exceptional circumstances.

Boston Harbor Cruises

Boston Harbor Cruises sejler fra Boston, den største by og hovedstaden i Massachusetts, til kystbyerne Salem og Provincetown, og Georges Island og Spectacle Island.

Hvem er de?

Boston Harbor Cruises, som har været en familieforretning i over 90 år, blev grundlagt af Matthew Hughes i et forsøg på at give lokal befolkningen i Boston hurtige og pålidelige sommer udflugter til de nærliggende øer i 1926. Det er siden blevet et af de største privatejede færgeselskaber i USA, og den største maritime arbejdsgiver i byen.

Selskabet, som er baseret i en af landets mest historiske havne, kan prale af mere end 500 daglige afgange, 250 medarbejdere året rundt og over 600 ekstra medarbejdere i højsæsonerne. På trods af sin størrelse, tilbyder Boston Harbor Cruises stadig en personlig og venlig service.

Hvilke færger bruger Boston Harbor Cruises?

Nathanial Bowditch, der er opkaldt efter den berømte matematiker, kan bære op til 149 passagerer og har to dæk. Med en hastighed på op til 33 knob, tilbyder den en af de hurtigste færgeruter fra Boston til Salem.

Salacia, den gamle romerske kvindelige guddommelighed af havet, er en af de største og hurtigste katamaraner af sin art på kontinentet. Ombord finder man moderne faciliteter, en cocktail bar og en reception, som kan hjælpe med restaurant anbefalinger og turist attraktioner.

Med directferries.dk kan du sammenligne Boston Harbor Cruises sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Alle Boston Harbor Cruises ruter