COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bodrum - Symi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tyrkiet til Dodekaneserne side

Bodrum - Symi færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 1 hour 35 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 45 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Bodrum til Symi færge

Bodrum Symi færgeruten forbinder Tyrkiet med Dodekaneserne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Bodrum Express sejler op til 2 gange Uge, Sea Dreams 1 gange Uge & Dodecanese Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 2 gange Uge.

Der er 5 overfarter Uge på Bodrum Symi overfarten mellem Tyrkiet og Dodekaneserne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Bodrum Guide

Bodrum er beliggende i den tyrkiske provins Mugla på den sydligste kyst af Bodrum halvø. I oldtiden var byen kendt for at bosætte mausoleum mausolus, en af de syv viundere i den antikke verden, og blev også kaldt Halicarnassus. Bodrum Slot blev bygget i det 15. århundrede af Johanniterordenen og står stolt over havnen og marinaen. Slottets grunde er vært for en række kulturelle festivaler.

Bodrum Cruise Port ligger 36 km fra Milas internationale lufthavn og kun få minutters gang fra byens centrum. Havnen kan betjene mindst to store krydstogtskibe ad gangen sammen med tre motorbåde. Havnen har også tre færge ramper. Der er færgeforbindelser til andre nærliggende tyrkiske og græske havne og øer.


Symi Guide

Symi er en lille ø i Dodekaneserne, nord for Rhodos i Grækenland.