Billige færger til Wales med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Wales med vores Billige færger til Wales side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Wales med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Wales eller eksklusive Wales færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Wales, kan du besøge vores Færger til Wales side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Wales

Wales er et land som kan prale af sin rige historie og tryllebinder sine gæster med sin varme personlighed og smukke landskaber. Wales har en kulturel distinkt fra resten af Storbritannien og taler sit eget keltiske sprog udover engelsk. Waliserne har deres egen kultur, poesi og sang, som de fejre med koncerter og unikke sommerfestivaler, kendt som Eisteddefodau. Wales tiltrækker gæster med sine smukke landskaber, de vide og åbne naturparker og et hav af historie og kultur.

Landet ligger i vest Storbritannien og har tre nationalparker og en befolkning på kun 3 millioner. Wales har mere end 400 slotte, den største impressionist kollektion udenfor Paris og et landskab som giver mulighed for al slags aktivitet, så som vandreture, cykling, golfspil og vandsport. Disse er kun få et de ting som landet kan byde på. Man finder nemt sig selv i en national park eller i et område som er beskyttet af Unesco. Man kan beundre det gyldne sant på en fredet strand eller en præmierhavn.