Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Wales med directferries.dk

Om Wales

Wales er et land som kan prale af sin rige historie og tryllebinder sine gæster med sin varme personlighed og smukke landskaber. Wales har en kulturel distinkt fra resten af Storbritannien og taler sit eget keltiske sprog udover engelsk. Waliserne har deres egen kultur, poesi og sang, som de fejre med koncerter og unikke sommerfestivaler, kendt som Eisteddefodau. Wales tiltrækker gæster med sine smukke landskaber, de vide og åbne naturparker og et hav af historie og kultur.

Landet ligger i vest Storbritannien og har tre nationalparker og en befolkning på kun 3 millioner. Wales har mere end 400 slotte, den største impressionist kollektion udenfor Paris og et landskab som giver mulighed for al slags aktivitet, så som vandreture, cykling, golfspil og vandsport. Disse er kun få et de ting som landet kan byde på. Man finder nemt sig selv i en national park eller i et område som er beskyttet af Unesco. Man kan beundre det gyldne sant på en fredet strand eller en præmierhavn.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking