Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Sverige med directferries.dk

Om Sverige

Sverige har opnået en misundelsesværdig levestandard under et blandet system af teknisk kapitalisme og omfattende velfærdshjælp. Det skandinaviske land har et moderne distributionssystem, fremragende indlands og udlands kommunikationssystem og er dygtig skattekraft.
I mere end 2 århundreder har Sverige ikke deltaget i en krig. En bevæbnet neutralitet var dog klar til at beskytte landet under begge verdenskrige. Sverige er et stort, geografisk, varierende og besynderlig ukendt land vis fornemmelse af plads er en af dets bedste fordele.
Udenfor den populære sydlige del af landet, kan man nemt rejse uden at se en sjæl. Vestkysten består mest af et antal af historiske havne; Gøteborg, Helsingborg og Malmø (som er forbundet til København via Øresundsbroen).
Sveriges hovedstad, Stockholm, er landets største attraktion og har masser af arkitektur, fine museer og landets mest aktive kultur- og natteliv. Desuden kan man her vælge fra et utal af restauranter, museer, gallerier og barer.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking