Billige færger til Sverige med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Sverige med vores Billige færger til Sverige side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Sverige med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Sverige eller eksklusive Sverige færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Sverige, kan du besøge vores Færger til Sverige side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Sverige

Sverige har opnået en misundelsesværdig levestandard under et blandet system af teknisk kapitalisme og omfattende velfærdshjælp. Det skandinaviske land har et moderne distributionssystem, fremragende indlands og udlands kommunikationssystem og er dygtig skattekraft.
I mere end 2 århundreder har Sverige ikke deltaget i en krig. En bevæbnet neutralitet var dog klar til at beskytte landet under begge verdenskrige. Sverige er et stort, geografisk, varierende og besynderlig ukendt land vis fornemmelse af plads er en af dets bedste fordele.
Udenfor den populære sydlige del af landet, kan man nemt rejse uden at se en sjæl. Vestkysten består mest af et antal af historiske havne; Gøteborg, Helsingborg og Malmø (som er forbundet til København via Øresundsbroen).
Sveriges hovedstad, Stockholm, er landets største attraktion og har masser af arkitektur, fine museer og landets mest aktive kultur- og natteliv. Desuden kan man her vælge fra et utal af restauranter, museer, gallerier og barer.