Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Skotland med directferries.dk

Om Skotland

Skotland er Storbritanniens nordligste land og deler en 100 km lang grænse med England. Det Irske Hav separerer landet fra Nordirland. Skotland er et vibrerende og spændende land som har et stort udvalg af kultur og ekstraordinær arv. Det store udvalg af attraktioner og aktiviteter gør Skotland til en populær turistdestination.

Uanset om man vælger at tage en organiseret tur eller at udforske landet selv, kan man svire i den livlige kosmopolitiske underholdning af byerne, nyde kunsteriske og kulturelle aktiviteter som foregår hele året rundt, smage nogle af verdens bedste køkkener, udforske landets dramatiske og farvefulde historie og naturarv.

I Skotland vil man opleve vilde og enorme naturscenerier. Landets befolkning er venlig og gæstfri og de byder besøgende velkommen til deres land, som har mere at byde på end blot sækkepiber og søuhyre. I godt vejr er Skotland et af de smukkeste lande i verden. Lyset her er helt unikt og landskabet og vegetationen varierer konstant.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking