Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Sicilien med directferries.dk

Om Sicilien

Sicilien har i flere århundreder haft turisme. Ikke kun på grund af øens bademuligheder, men også på grund af dens spændende historie og de mange spor den har sat overalt på øen. Få steder i verden kan siges at have været udsat for så mange invasioner og besættelser som Sicilien; romere, grækere, franskmænd, arabere, normannere, spaniere og italienere – blot for at nævne få af mange. Denne omtumlende tilværelse gør at øen i dag kan fremvise en usædvanlig rig kulturskat med græske templer, normanniske domkirker, romerske villaer, arabiske paladser, spansk barok og meget mere.

Sicilien har en flot og afvekslende natur; fra dens brede sandstrande til dens stejle bjerge, fra det nedbrændte til det frodige. Her produceres vin, ost og andre fødevare af høj kvalitet, og mulighederne for at kombinere badeferie med kulturelle oplevelse er gode her. Fra de små upåagtede landsbyer og fiskelejers idyl til Palermos kaos, fra den uberørte natur til Taorminas hektiske turisme; Sicilien byer altid på spændende oplevelser.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking