Billige færger til Sardinien med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Sardinien med vores Billige færger til Sardinien side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Sardinien med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Sardinien eller eksklusive Sardinien færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Sardinien, kan du besøge vores Færger til Sardinien side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Sardinien

Sardinien er den næststørste ø i Italien og ligger syd for øen Korsika. Sardinien er på størrelse med Jylland og er omgivet af 1800 km af Italiens fineste strande. Øen er præget af de smukkeste og mest særprægede steder i Italien og leverer krystalklart hav i smaradgrønne bugter, små øde øer, dramatiske klippeformationer, pragtful natur og 4000 års kulturhistorie.

Samtidig har Sardinien en eksklusiv atmosfære uden den masse-turisme der præger mange andre steder i landet. Op til vores tid har øens civilisation beskæftiget sig med landbrug og kvægavl, og er især kendt for sin gede- og fåravl. Minedriften udgjorde også en vigtig indtægtskilde og gjorde øen attraktiv til datidens strateger.

I dag er øen stadigvæk præget af disse ældgamle hyrdetraditioner og derfor anbefaler vi at man smager de lokale specialiteter, som hjemmelavet pølse og ost, samt den gode og stærke portvin.