Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Sardinien med directferries.dk

Om Sardinien

Sardinien er den næststørste ø i Italien og ligger syd for øen Korsika. Sardinien er på størrelse med Jylland og er omgivet af 1800 km af Italiens fineste strande. Øen er præget af de smukkeste og mest særprægede steder i Italien og leverer krystalklart hav i smaradgrønne bugter, små øde øer, dramatiske klippeformationer, pragtful natur og 4000 års kulturhistorie.

Samtidig har Sardinien en eksklusiv atmosfære uden den masse-turisme der præger mange andre steder i landet. Op til vores tid har øens civilisation beskæftiget sig med landbrug og kvægavl, og er især kendt for sin gede- og fåravl. Minedriften udgjorde også en vigtig indtægtskilde og gjorde øen attraktiv til datidens strateger.

I dag er øen stadigvæk præget af disse ældgamle hyrdetraditioner og derfor anbefaler vi at man smager de lokale specialiteter, som hjemmelavet pølse og ost, samt den gode og stærke portvin.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking