Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Korsika med directferries.dk

Om Korsika

Korsika ligger omkring 150 km fra den franske sydkyst og netop på grund af denne afstand, vil man her opleve en særegen atmosfære og mentalitet. Øen har sin helt egen charme, er meget italiensk inspireret og byder på ubeskrivelig naturskønhed.

Korsika er en uspolerede og frodig ø, der byder på bjerge, skove, naturreservater, turkisblåt hav, hvide sandstrande og klipper. Derudover kan man se små idylliske byer med en imødekommende befolkning, museer, gamle stenskulpturer og vingårde.

Korsika byder på aktiviteter i naturen og på strandene, og kulinariske, historiske og kulturelle oplevelser. Øen er karakteriseret af en smuk, vild og uspolerede natur.
Her findes en myriade af nationalparker og naturparker. Den frodige natur er præget af en tæt vegetation, floder, vinmarker, olivenplantager, kornmarker, kastanietræer og plantager med citrusfrugter, kiwi og avokado.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking