Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Billige færger til Finland med directferries.dk

Om Finland

Finland er nordens mest kulturelle, isoleret og misforstået land. Landet er for det meste fladt og fremhævet af store skove og søer, men har store regionale forskelligheder.

Sydfinlands landskaber er det mindst dramatiske, men hovedstaden Helsingfors gør op for dette med dens fremragende arkitektur og samlinger af national kunst og historie.
Vandet fra Lake regionen strækker sig fra den russiske grænse til Tammerfors og skaber en naturlig transport for industrien. Her er vand et mere almindeligt syn end land. Byen ligger på snærer, ophøjet over rander mellem søer og giver selv store fabrikationscenterer grønne omgivelser.

Nord herfra varierer Finland fra den flade vestkyst af Ostrobothnia til det skovbelagte Kaunuu og gradvis til det stigende Lapland. Dette er landets mest tiltrækkende terran og hjem til Sami, de halv nomadiske rensdyrflokke, som findes overalt i verden.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking