Billige færger til Estland med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Estland med vores Billige færger til Estland side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Estland med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Estland eller eksklusive Estland færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Estland, kan du besøge vores Færger til Estland side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Estland

Estland er det nordligste af de tre baltiske lande og ligger i den botniske bugts nordøstlige hjørne. Landet afgrænser mod Finlands bugt i nord, Rusland i øst og Letland i syd.
Estlands landskab blev skabt da gletscherne trak sig tilbage efter den sidste istid med mange floder og søer.

Efter kommunismens fald i 1990erne, har Estland tiltrukket mange turister, der ønsker at opleve den tidligere østbloks særlige kultur på nærmeste hold. Landet bærer stadigvæk på godt og ondt, præg af de mange år under Sovjetunionens indflydelse, men er både et historisk og kulturelt rejsemål.

Ifølge sagnet var det i Estland at Dannebro i 1219 dalede ned fra himlen og det giver danskere det lille land en ekstra kuriøs dimension. Estland er en spændende blanding af ældgamle estiske folklore, et vist sovjetisk præg og den ivrige stræben efter at føre Estland ind i Vesteuropa.