Billige færger til Albanien med directferries.dk

Find de bedste færge tilbud til Albanien med vores Billige færger til Albanien side. directferries.dk giver dig adgang til alle de billigste færgeoverfarter til Albanien med alle de store færgeselskaber. Hvis du ønsker at blive holdt opdateret med færge tilbud til Albanien eller eksklusive Albanien færge rabat, tilmeld dig Direct Ferries email.

For at se alle færge servicer til Albanien, kan du besøge vores Færger til Albanien side.

Andre måder at se færge tilbud på

Om Albanien

Albanien ligger i det sydøstlige Europa og landets to kyststrækninger består af to dele; grænseområdet mod Jugoslavien ved Vlore bugten, som består af oversvømmede lavlandsområder, der bliver delvist sumpet om vinteren og syden, hvor kysten skaber et middelhavsklima og er præget af bjerge.

Den indre del af Albanien er bjergrigt, jorderne er fattige og kvægdriften er dominerende. I lavlandet dyrkes der bomuld, tobak og majs, og i dalene dyrkes der ris, oliven, vin og hede. Store dele er dækket af skov.

Albanien har overlevet som et land på trods af dets lange og blodrige historie med besættelse af både grækere, romere, italienere og tyrkere. Landet gemmer på mere end de fleste forestiller sig. Man finder både høje bjerge, dybe skove, flotte søer og hvide sandstrande her.