anek_superfast_olympic_champion

Olympic Champion

Dette skib er ikke længere drevet af Anek Superfast.

Denne guide er kun gældende for da skibet blev drevet af Anek Superfast og disse oplysninger bør ikke bruges som en guide for skibets nuværende eller fremtidige ejere.

Olympic Champion er den hurtigste færge i dens kategori i Adriaterhavet. Færgen blev bygget i 2000 i Norge og kombinerer teknologi med luksus og komfort. Olympic Champion kan bære op til 1800 passagerer og 670 biler. Der er et stort udvalg af faciliteter om bord, fra pool til kasino, til at holde dig underholdt på rejsen.

Kabiner/sæder ombord

Der er et stort udvalg af kabiner om bord – fra standard kabiner til luksus kabiner. Hvis du ikke ønsker kabine, er der 203 sæder, som kan forudbestilles.

Mad og drikke ombord

Nyd et lækkert måltid i a la carte restauranten, eller hvis du foretrækker, er der også en selvbetjening restaurant med friske retter. Snacks er tilgængelig fra cafe baren eller musik baren, sammen med alkoholiske og varme drikkevarer.

Yderligere faciliteter ombord

I sommermånederne er der to boblebade og en pool åben på det åbne dæk. Der er internet adgang på hele skipet, og også en internet cafe, hvor man kan slappe af og surfe på nettet. Der er hæveautomat, for dem der har brug for kontanter. Der er også en legeplads.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Olympic Champion guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Olympic Champion

anek_superfast_olympic_champion_4_berth_cabin anek_superfast_olympic_champion_bar_area anek_superfast_olympic_champion_bar_tables anek_superfast_olympic_champion_buffet anek_superfast_olympic_champion_outside_cabin anek_superfast_olympic_champion_pool anek_superfast_olympic_champion_reception anek_superfast_olympic_champion_restaurant anek_superfast_olympic_champion_restaurant_entrance anek_superfast_olympic_champion_seaview_lounge anek_superfast_olympic_champion_shop anek_superfast_olympic_champion_view

Andre Anek Superfast færger

Olympic Champion anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!