anek_superfast_kriti_ii

Kriti II

Dette skib er ikke længere drevet af Anek Superfast og drives nu af Anek Lines.

Denne guide er kun gældende for da skibet blev drevet af Anek Superfast og disse oplysninger bør ikke bruges som en guide for skibets nuværende eller fremtidige ejere.

Kriti II blev leveret i sommeren 1997 samme med sit søsterskib Kriti I. Kriti II kan bære op til 1500 passagerer og 719 biler. Der er masser af faciliteter om bord til at holde dig underholdt på din rejse.

Kabiner/sæder ombord

Der er 134 kabiner om bord, som har 468 senge, både med og uden vindue. Der er også 208 sæder, som kan forudbestilles. De er beliggende i salonerne.

Yderligere faciliteter ombord

Der er internet adgang på hele skipet, og også en internet cafe, hvor man kan slappe af og surfe på nettet. Der er hæveautomat, for dem der har brug for kontanter.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Kriti II guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Kriti II

anek_superfast_kriti_ii_2_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_bar_seating anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_view anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_wide anek_superfast_kriti_ii_buffet anek_superfast_kriti_ii_double_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_landing anek_superfast_kriti_ii_restaurant anek_superfast_kriti_ii_restaurant_2

Andre Anek Superfast færger

Kriti II anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!