anek_superfast_forza

Forza

Dette skib er ikke længere drevet af Anek Superfast.

Denne guide er kun gældende for da skibet blev drevet af Anek Superfast og disse oplysninger bør ikke bruges som en guide for skibets nuværende eller fremtidige ejere.

Forza færgen blev lanceret i 2010, og blev oprindeligt udlejet til GNV i 3 år. Nu opererer den under Anek Lines, og kan bære over 1000 passagerer og 394 køretøjer. Faciliteterne om bord inkluderer pianobar, selvbetjening restaurant, kasino, tv område, butikker og bar/cafe.

Yderligere faciliteter ombord

Der er internet adgang på hele skipet, og også en internet cafe, hvor man kan slappe af og surfe på nettet. Der er hæveautomat, for dem der har brug for kontanter.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Forza guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Forza

anek_superfast_forza_2_bed_cabin anek_superfast_forza_bar anek_superfast_forza_bar_lounge_seating anek_superfast_forza_bar_seating anek_superfast_forza_cafe anek_superfast_forza_cafe_seaview anek_superfast_forza_hallway anek_superfast_forza_seating_lounge anek_superfast_forza_self_service

Andre Anek Superfast færger

Forza anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!