anek_superfast_audacia

Audacia

Dette skib er ikke længere drevet af Anek Superfast.

Denne guide er kun gældende for da skibet blev drevet af Anek Superfast og disse oplysninger bør ikke bruges som en guide for skibets nuværende eller fremtidige ejere.

Audacia kan bære op til 500 passagerer, og leverer en fornøjelig rejse. Skibet blev bygget i 2007, og den moderne færge giver den komplete oplevelse til alle deres passagerer, med restauranter, shopping og kabiner.

Kabiner/sæder ombord

Der er 66 kabiner om bord, som alle er med egne badeværelser. Kabinerne kommer både med og uden vindue og kan have op til 4 personer. Der er også handikapvenlige kabiner tilgængelige.

Mad og drikke ombord

Der er en selvbetjening restaurant med et fantastisk udvalg af mad til rimelige priser. Hvis du rejser med børn, er der også en menu for dem. Hvis du foretrækker noget lettere, kan du besøge Zinc Bar, hvor du kan få en varm eller kold drink og en snack.

Yderligere faciliteter ombord

Der er internet adgang på hele skipet, og også en internet cafe, hvor man kan slappe af og surfe på nettet. Der er hæveautomat, for dem der har brug for kontanter. Hvis du rejser med hund, er der kenneler om bord til dem. Hunde er også tilladt på dækket.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores Audacia guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord Audacia

anek_superfast_audacia_bar_area anek_superfast_audacia_bar_area_2 anek_superfast_audacia_bar_cafeteria anek_superfast_audacia_rest_area anek_superfast_audacia_rest_area_2 anek_superfast_audacia_self_service_restaurant anek_superfast_audacia_zinc_bar

Andre Anek Superfast færger

Audacia anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!