COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Zadar - Pesaro er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Italien side

Zadar - Pesaro færgeselskaber

Zadar til Pesaro færge

Find Zadar Pesaro færgepriser, sejlplaner og tilbud med [--Website--], og sammenlign med andre færgeoverfarter fra Kroatien eller Italien.

Brug vores Zadar Pesaro færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Italien, inklusiv hvem der sejler på Zadar Pesaro ruten.

Vælg landet du rejser fra, og derefter Zadar Pesaro eller en anden rute, hvis du foretrækker, efterfulgt af antallet af passagerer og søg.

Zadar Guide

Byen Zadar ligger ved Adriaterhavskysten i Dalmatien i Kroatien, overfor øerne Ugllijan og Pasman, som er adskilt fra Zadar af Zadar stræder. Den dybe voldgrav, der plejede at adskille den gamle by fra fastlandet er siden blevet fyldt. Byens struktur blev fastlagt i romertiden med mure, tårne og porte.

Stadig synlig i dag, og delvis bevaret, er akvædukten, der blev bygget for at forsyne byen med vand. Forum Romanum er en af de mest populære attraktioner i Zadar og er det største på den østlige side af Adriaterhavet. Det blev bygget af Augustus.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ancona i Italien 7 gange om ugen, og sejltiden er ca. 6 timer.


Pesaro Guide

Pesaro er en by i den italienske region Marche.
Fiskeri, møbelindustrien og turisme er de største styrker i den lokale økonomi.
Operakomponisten Gioacchino Rossini blev født i Pesaro i 1792. I anledning af dette, er Rossini Opera Festival en årlig begivenhed, samt Conservatorio Statale di Musica ”Gioanchino Rossini”, som blev grundlagt i minde om komponisten.