Zadar til Pesaro færge

Zadar Pesaro færgeruten forbinder Kroatien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Gomo Viaggi. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Zadar Pesaro færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Zadar - Pesaro færgeselskaber

  • Gomo Viaggi
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t
    • Få pris

Zadar Guide

Byen Zadar ligger ved Adriaterhavskysten i Dalmatien i Kroatien, overfor øerne Ugllijan og Pasman, som er adskilt fra Zadar af Zadar stræder. Den dybe voldgrav, der plejede at adskille den gamle by fra fastlandet er siden blevet fyldt. Byens struktur blev fastlagt i romertiden med mure, tårne og porte.

Stadig synlig i dag, og delvis bevaret, er akvædukten, der blev bygget for at forsyne byen med vand. Forum Romanum er en af de mest populære attraktioner i Zadar og er det største på den østlige side af Adriaterhavet. Det blev bygget af Augustus.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Ancona i Italien 7 gange om ugen, og sejltiden er ca. 6 timer.

Pesaro Guide

Pesaro er en by i den italienske region Marche.
Fiskeri, møbelindustrien og turisme er de største styrker i den lokale økonomi.
Operakomponisten Gioacchino Rossini blev født i Pesaro i 1792. I anledning af dette, er Rossini Opera Festival en årlig begivenhed, samt Conservatorio Statale di Musica ”Gioanchino Rossini”, som blev grundlagt i minde om komponisten.