Yingkou Ferry
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Yingkou Ferry

Færgeselskabet blev grundlagt i 2002, og er i dag et af de mest pålidelige og mest brugte færgeselskaber i Sydkorea og Kina. Deres fortræffelighed blev anerkendt i 2002 da de modtog en pris for deres fejlfri kundeservice. Siden deres start i færgeindustrien, har de sejlet ruten fra Incheon til Yingkou, en tur der typisk tager 48 timer, som derfor giver en effektiv måde at rejse fra Sydkorea til Kina.

Den prisvindende færge, M/V Arafura Lily, blev bygget i maj 1996, og står stolt med en længde på 150 meter og en bredde på lige under 23 meter. Færgen har en kapacitet på 394 passagerer, og har diverse kahyt typer ombord; deres dobbeltværelser er en smule dyre men de luksuriøse omgivelser gør, at det er prisen værd, alt imens deres økonomi kahyt er billigere men stadig komfortabel.

Før du kommer ombord på færgen, sørger de hårdtarbejdende og venlige ansatte for, at din bagage (op til 2 styk per passager) bliver passet på, og at indtjekning går så gnidningsfrit som muligt. En fuld sikkerhedsprocedure finder sted før hver afgang, for fuldt ud at kunne garantere en sikker og afslappende sejlads for alle passagerer når de komme ombord på skibet.

Med directferries.dk kan du sammenligne Yingkou Ferry sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking