COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry tjener de populære Yaeyama Islands i Okinawa Prefecture, Japan, og er baseret på øen Ishigaki, og tilbyder udflugter i skærgården, som er berømt for sine smukke bugter og hvide sand kyster.

Øgruppen får mange besøgende hvert år, og Yaeyama Kanko Ferry har en bekvem sejlplan hele dagen og en stor flåde, bestående af skibe, der spænder fra store last-passagerskibe til mindre hurtige skibe, så der er ingen mangel på muligheder.

Under overfarten, kan man slappe af i rummelige opholdsområder og store soldæk, hvor man kan beundre den fantastiske natur.

Med Yaeyama Kanko Ferry er nogle af landets fineste snorkling og dykning steder kun en færgetur væk, og med en sikker og behagelig service i hjertet af deres operationer, kan man være sikker på en stress-fri rejse.

Med directferries.dk kan du finde Yaeyama Kanko Ferry sejlplaner, billetpriser og booke Yaeyama Kanko Ferry færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Yaeyama Kanko Ferry med alternative færgeselskaber.

Alle Yaeyama Kanko Ferry ruter

Alternative selskaber og ruter