Wien til Bratislava færge

Wien Bratislava færgeruten forbinder Østrig med Slovakiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Twin City Liner. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Wien Bratislava færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Wien - Bratislava færgeselskaber

  • Twin City Liner
    • 3 Afgange Dagligt 1 time 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Wien Bratislava Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Wien Guide

Wien er hovedstaden i Østrig og en af landets 9 delstater. Den ligger i den nordøstlige del af landet ved floden Donau.
Området, hvor Wien ligger, har ifølge arkæologiske fund været beboet allerede fra en yngre stenalder. Romerne kaldte den Vindobona, men skriftlige kilder, der bekræfter byens eksistents, findes kun fra omkring det 13. århundrede.
I dag er Wien meget populær blandt turister. Kunst og kultur er en gammel tradition i Wien. Der er bygninger af arkitekttoniske stilarter, fra den romanske Ruprechtskirche til baro Karlskirche, og klassikistiske bygninger hele vejen til moderne arkitektur.