COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Wallaroo - Lucky Bay er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Wallaroo - Lucky Bay færgeselskaber

Wallaroo til Lucky Bay færge

Med Direct Ferries kan du sammenligne færger i Australien på Wallaroo Lucky Bay færgeruten med vores lette og hurtige pris søgning.

Vi får Wallaroo til Lucky Bay priser direkte fra færgeselskabets booking system, og sammenligner alle muligheder, så vi kan give dig den bedste pris for din færgebillet. Det kunne ikke være nemmere at få en pris og booke din færgebillet til Australien!

Det er hurtigt og nemt at få en billetpris! Du skal blot vælge dit afgangspunkt fra Billetsøgning, Wallaroo Lucky Bay i rute menuen, antal passagerer og søge.

Wallaroo Guide

Wallaroo er en by og havn beliggende på den vestlige side af Yorke halvø i Sydaustralien. Byen ligger på forstranden og er 13 meter over havets overflade. Wallaroos tørre klima, betyder at dens temperatur er et par grader højere end Adelaides. Byen ligger omkring 160 km nordvest af Adelaide og er en af Copper byerne, berømte for deres kobber mineindustri og kaldes ”Little Cornwall”.

Der er en daglig færgeforbindlese mellem havnen i Wallaroo og Lucky Bay, nær Cowell på Eyre halvøen.


Lucky Bay Guide

Lucky Bay ligger på Eyre-halvøen i syd Australien og blev navngivet af opdagelsesrejseren Matthew Flinders i 1802, da han søgte ly i bugten. Flinders udforskede regionens kyst, da han sejlede gennem Recherce Øhav, da hans skib HMS Investigator blev ramt af en sommer storm. Mens i læ i bugten, opdagede botaniker Robert Brown mange nye arter af flora, som han navngav.

Havnen er endestationen for færgen, der transporterer køretøjer og passagerer over Spencer Gulf mellem Lucky Bay og Wallaroo.