Voyager
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Voyager

Voyager er et caribisk færgeselskab, som leverer hurtig færger mellem de franske oversøiske territorier St. Martin og St. Barths i de Små Antillers øhav.

Siden selskabet startede i 1995, har det transporteret over en million passagerer til og fra disse smukke øer. Dette er takket være deres praktiske sejlplan, med adskillige afgange hver dag, som kun vare 30 minutter om bord på top kvalitet færger.

Flåden består af tre færger med aluminium skrog, der var specielt designet til at sejle over Det Caribiske Hav. ’Voyager 1’ og ’Voyager 2’ kan begge bære over 100 passagerer. Den seneste færge ’Voyager 3 Dreamliner’ er en hydrofoil katamaran, et design, der resulterer i glattere overfarter.

Alle færgerne har et komfortabelt interiør med store vinduer med panoramaudsigt over Caribien, hvor man se hvaler og nyde en drink.

Voyager 3, som blev bygget så sent som 2011, kommer også fuldt udstyret med et lyd- og videosystem og en luksuriøs Business Class kabine.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Voyager sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Voyager routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking