Vlora til Bari færge

Vlora Bari færgeruten forbinder Albanien med Italien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, European Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Vlora Bari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Vlora - Bari færgeselskaber

  • European Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 9 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Vlora Bari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Vlora Bari ruten er for en bil og 2 passagerer.

Vlora Guide

Vlora er en by og den næststørste havn i Albanien, og ligger på Vlore bugten. Byens havn er kun 130 km fra Salernos kyst i Italien, og er den nærmeste havn på Bari. Byen er omgivet af smukke små haver og olivenlunde. Byen kan føre sin historie tilbage til det 6. århundrede f.kr., da den blev grundlagt som en gammel græsk koloni, og har været beboet lige siden. På grund af udviklingen af turisme i de seneste år, er pubber, natklubber, restauranter og barer dukket op.

Der er 3 ugentlig afgange fra Vlora til Brindisi i Italien, og sejltiden er ca. 5 timer.

Bari Guide

Den italienske by og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske region Puglia. Byen er ikke et særlig kendt turistmål, selv om der er et par seværdigheder og den er bekvemt placeret for besøgende, som ønsker en base for at udforske det omkringliggende område. Byens historiske centrum er placeret på et næs, der rager ind i Adriaterhavet. Det meste arkæologi i byen ligger i de smalle gader i Vecchia Bari kvarteret, som er berømt for at være forvirrende for besøgende, der ofte farer vildt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundrede, ligger mellem havet og den gamle bydel. Kirken er dedikeret til St. Nicholas og blev bygget for at huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er der færgeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.