COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vigo - San Simon Island er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Vigo - San Simon Island færgeselskaber

Vigo til San Simon Island færge

Sammenlign og book din Vigo San Simon Island færgebillet fra Spanien nu med [--Website--] for at få den bedste pris!

Brug vores Billetsøgning for at tjekke priser, ledighed og booke billetter fra Vigo til San Simon Island, og sammenlign denne rute med andre muligheder.

Det kunne ikke være nemmere at få en pris eller booke en færge til Spanien. Alt du skal gøre er at vælge Vigo til San Simon Island fra menuen til venstre, antal passagerer og søge.

Vigo Guide

Vigo er en by i den spanske selvstyrende region Garlicien i det nordvestlige Spanien. Byen er regionens største og ligger i den sydvestlige del. Der bor 300.000 indbyggere i byen og omkring en halv million bor i de omkringliggende områder.

Selv om Vigo er kendt som et Garlicien kommercielt centrum, er det også en fantastisk by med en fantastisk kombination af gammel historie, smukke strande og et moderne kosmopolitisk livssyn. Vigos gamle bydel på skråningerne over marinaen byder på en række smukke paladser.

Den store havn anses for at være en af de bedste i regionen, og er et udgangspunkt for krydstogtskibe på Adriaterhavskysten. Havnen er også hjemsted for Europas største fiskerbåde, samt en af Spaniens mest eksklusive yatch klubber.