venezia_lines_san_pawl

San Pawl

Drevet af Venezia LinesPorec Venedig, Pula Venedig & Rovinj Venedig ruter

San Pawl er en kombination af en katamaraner og en hurtigfærge, og tilbyder en høj komfortstandard i forhold til en standard færge. San Pawl kan bære op til 280 passagerer i standard opholdsområdet og 30 passagerer i VIP opholdsområdet.

Kabiner/sæder ombord

Venezia Lines skibe har to saloner med siddepladser – Økonomi klasse og VIP klasse. Økonomi klasse sæderne er god værdi og er placeret på det nedre dæk, mens VIP klasse sæder tilbyder en mere eksklusiv og behagelig oplevelse og er placeret på det øverste dæk.

Bemærk: Selv om vi har gjort os stor umage med at gøre vores San Pawl guide så nøjagtig som muligt, kan faciliteter, tjenester og underholdning ombord variere afhængig af dato og årstid. Nævnte faciliteter kan ændres uden varsel og færgeselskabet forbeholder sig retten til at drive andre skibe end dem som nævnes under reservationen uden forudgående varsel.

Læs mere Læs mindre

Om bord San Pawl

venezia_lines_san_pawl_headrest venezia_lines_san_pawl_rear_view venezia_lines_san_pawl_rows venezia_lines_san_pawl_seat_centre venezia_lines_san_pawl_seat_rows venezia_lines_san_pawl_seat_selection venezia_lines_san_pawl_seat_side venezia_lines_san_pawl_tables venezia_lines_san_pawl_walkway

Andre Venezia Lines færger

San Pawl anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser tilgængelige for dette skib. Tjek venligst igen senere!