Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unuy Ferries forbinder Shikoku med Kyushu i det sydlige Japan med afgange mellem havnene i Yawatahama, Beppu og Usuki.

Uwajima-Unuy Ferries blev grundlagt i 1884 og gør det muligt at rejse mellem Shikoki og Kyushu over havet, så man undgår den lange køretur.

Overfarterne mellem Yawatahama og Beppu tager omkring 2 timer og 50 minutter, mens overfartene mellem Yawatahama og Usuki tager omkring 2 timer og 25 minutter. Beppu er en berømt destination på grund af sine varme kilder.

Uwajima-Unuy Ferries bruger 4 ultra moderne færger til sine ruter - Akatsukimaru, Oita, Ehime og Sakura transporterer fra 485 til 610 passagerer og mere end 145 biler.

Uanset om man rejser på business eller på ferie, er Uwajima-Unyu Ferries den ideelle transport til at besøge Shikoku og Kyushu, når som helst.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Uwajima-Unyu Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning. Sammenlign Uwajima-Unyu Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Læs mere Læs mindre

Uwajima-Unyu Ferries ruter og havne

Om bord Uwajima-Unyu Ferries

Alle Uwajima-Unyu Ferries ruter