Uwajima-Unyu Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Uwajima-Unyu Ferries

Uwajima-Unuy Ferries forbinder Shikoku med Kyushu i det sydlige Japan med afgange mellem havnene i Yawatahama, Beppu og Usuki.

Uwajima-Unuy Ferries blev grundlagt i 1884 og gør det muligt at rejse mellem Shikoki og Kyushu over havet, så man undgår den lange køretur.

Overfarterne mellem Yawatahama og Beppu tager omkring 2 timer og 50 minutter, mens overfartene mellem Yawatahama og Usuki tager omkring 2 timer og 25 minutter. Beppu er en berømt destination på grund af sine varme kilder.

Uwajima-Unuy Ferries bruger 4 ultra moderne færger til sine ruter - Akatsukimaru, Oita, Ehime og Sakura transporterer fra 485 til 610 passagerer og mere end 145 biler.

Uanset om man rejser på business eller på ferie, er Uwajima-Unyu Ferries den ideelle transport til at besøge Shikoku og Kyushu, når som helst.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Uwajima-Unyu Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Uwajima-Unyu Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Om bord Uwajima-Unyu Ferries

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking