Tuana Maritime
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Tuana Maritime

Tuana Maritime driver en populær færgeservice mellem den tyrkiske havn Fethiye og den græske ø Rhodos.

Tuana Maritime blev grundlagt i slutningen af 2011 på Rhodos, og selskabets primære mål er at tilbyde gode billetpriser, kombineret med en service, der overgår alle forventninger.

Overfarten mellem Tyrkiet og Rhodos tager omkring 90 minutter og sejler de fleste dage mellem april og oktober, med flere afgange i højsæsonen. Servicen leveres ombord selskabets to passagerskibe – Aegean Queen og Flying Poseidon, som begge blev bygget specielt til denne slags overfarter.

Aegean Queen kan bære op til 336 passagerer, mens det mindre og hurtige skib Flying Poseidon kan bære omkring 125 passagerer. Faciliteter om bord er begrænset til siddepladser og toiletter, men der er mulighed for at købe kolde drikkevarer.

Med directferries.dk kan du finde Tuana Maritime sejlplaner, billetpriser og booke Tuana Maritime færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Tuana Maritime med alternative færgeselskaber.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking