TTT Lines
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

TTT Lines

TTT Lines tilbyder en færgeservice for biler og passagerer mellem Napoli og Catania.

Om bord på skibene Trinacria og Partenope, finder man behagelige sæder og et udvalg af kabiner.

Skibene har en elegant spisesal, hvor passagerer kan vælge mellem en buffet restaurant og en a la carte restaurant – begge serverer udsøgte middelhavsretter.

Man kan slappe af i restaurant baren og i stuen, komplet med lænestole, behagelige sofaer og sofaborde.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne TTT Lines produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign TTT Lines sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

TTT Lines kundeanmeldelser

 • "En behagelig tur"

  Færgen var ren, rolig og velindrettede. Vi nød turen. Som engelsktalende blev vi efterladt lidt i mørke, fordi meddelser primært var på italiensk. Vi måtte bare prøve at se, hvad andre mennesker gjorde efter meddelserne. Overfarten var glat og det var en behagelig tur. Vi kan anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig og sikker"

  Det er svært at finde TTT-Lines kontor i Catanias havn, hvor man skal hente sit boardingpas, især i mørke. Behagelig mini bus tog os til havnen, chaufføren viste os vejen til skibet. Hyggelig og varm kabine med rent privat badeværelse. Baren var god med priser, som er normale for en middel italiensk restaurant. Maden var ok. En masse plads på soldækket. Færgen var punktlig. Generelt en behagelig og sikker tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Da vi endelig havde fundet billetkontoret, var en glimerende. Kabinen var behagelig. Maden i restauranten var typisk for færge mad.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking