Trieste Lines
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Trieste Lines

Trieste Lines blev grundlagt i 2001 og leverer færger mellem Trieste i det nordøstlige Italien og en række destinationer langs Istriens kyst, en halvø i det nordlige Kroatien.

Færgeselskabet blev oprindeligt indført for at leverer regelmæssige ruter mellem Trieste og Pula, og har siden udvidet til Porec, Rovinj og Piran, så har et godt udvalg.

Trieste Lines er blevet en af regionens mest populære færgeselskaber, og har en flåde bestående af de moderne færger Calarossa, Cris M og Fiammetta M.

Med Trieste Lines kan man nyde den kosmopolitiske by Trieste og de fantastiske kystbyer af Istrien med en kort færgetur.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Trieste Lines sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking