COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trieste Lines

Trieste Lines blev grundlagt i 2001 og leverer færger mellem Trieste i det nordøstlige Italien og en række destinationer langs Istriens kyst, en halvø i det nordlige Kroatien.

Færgeselskabet blev oprindeligt indført for at leverer regelmæssige ruter mellem Trieste og Pula, og har siden udvidet til Porec, Rovinj og Piran, så har et godt udvalg.

Trieste Lines er blevet en af regionens mest populære færgeselskaber, og har en flåde bestående af de moderne færger Calarossa, Cris M og Fiammetta M.

Med Trieste Lines kan man nyde den kosmopolitiske by Trieste og de fantastiske kystbyer af Istrien med en kort færgetur.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Trieste Lines sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.