Thessaloniki
Izmir
Færger til Tyrkiet
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Thessaloniki til Izmir færge

Thessaloniki Izmir færgeruten forbinder Grækenland med Tyrkiet. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Levante Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Thessaloniki Izmir færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Thessaloniki til Izmir?

  Færgeoverfarten fra Thessaloniki til Izmir tager ca. 13h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Thessaloniki og Izmir?

  Der er 1 færgeoperatør for Thessaloniki til Izmir, og dette er
  • Levante Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Thessaloniki til Izmir?

  Book færger fra Thessaloniki til Izmir via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Hvad er afstanden fra Thessaloniki til Izmir?

  Afstanden mellem Thessaloniki og Izmir er ca. 279 sømil.

Thessaloniki Guide

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland, og også hovedstaden i den makedonske region i landet. Byen ligger på den nordlige kant af Thermaikos bugten og er afgrænset af Mount Chortiatis mod sydøst og Golften mod øst. Byen blev grundlagt af Kassander af Mecedon i år 315 f.kr, og blev en vigtig by i romertiden, da den blev den næststørste og rigeste by i det byzantinske rige. Byen blev erklæret et Unesco verdensarv område på grund af de mange byzantinske monumenter i byen. Der er også en række romerske, osmanniske og sefardiske jødiske monumenter. Thessaloniki betragtes som den kulturelle hovedstad i Grækenland og har mange teatre og spillesteder.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Varthi via Lemnos, Mitilini og Chios og derefter videre til Kavala. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer venteværelser, cafeer, informationsskranker og offentlige telefoner.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking