Vi beklager, men Tahiti servicen er ikke længere tilgængelig.
...

Færger til Tahiti

Vores færger til Tahiti side er ikke længere tilgængelig, da der ikke tilbydes ruter i øjeblikket.

Med mere end 2500 ruter, er det muligt, at vi tilbyder en egnet overfart i nærheden, så tag et kig på vores havne, ruter eller destinationer sider for mere information eller kontakt os for vejledning.

Du kan også kigge efter alternativer ved at vælge fra menuerne i vores billetsøgning øverst på denne side.

Færger til Tahiti

Tahiti er den største øi Fransk Polynesien, beliggende i øgruppen Selskabsøerne i det sydlige Stillehav.

Den består af en nordvestlig region kendt som Tahiti Nui (Store Tahiti) og en sydøstlig region , Tahiti Iti (Lille Tahiti).

Den har et dramatisk bjergrigt terræn, som er perfekt at udforske på en 4WD tur, mens dens smukke kystlinje tilbyder fremragende vandrestier. I junglen finder man en række vandfald, vandløb og enorme dale, som bare venter på at blive udforsket.

Tahitis naturlige skønhed ses i det undersøiske landskab, med en række store kløfter, levende koralrev og fascinerende skibsvrag.

I modsætning til de hvide sandstrande fundet på naboøerne, har Tahiti sorte strande. En af de fineste er Plage de Taharuu på Tahiti Nuis sydkyst, som har gode svømme forhold, lange strækninger af uberørt sand og fremragende surfing.

Pointe Venus er en anden populær strand, der ligger på den nordlige spids. Dette er, hvor den berømte opdagelsesrejsende, baseret sit observatorium, som han brugte til at beregne afstanden mellem jorden og solen i 1769. Selve stranden har frodige træer, souvenirbutikker og et charmerende tårn fra det 19. århundrede.

Hvis man besøger Tahiti i juli, bør man deltage i ’Heiva Tahiti Festival’ i hovedstaden, Pape’ete. Det er en månedlang fejring af alt holdt kært af Tahitis befolkning; musik, sang og sport. Det er også en god mulighed til at se de lokale udføre den verdenskendte ’ote’a dans.

Der er hyppige færger fra Vai’are på den nærliggende ø Moorea. Rejsen tager omkring en halv time, og kommer i Pape’ete på den nordvestlige kyst. Servicen drives af Aermiti, et familiedrevet selskab, der tilbyder komfortable skibe med rummelige soldæk.

Læs mere Læs mindre

Ruter og havne i Tahiti