Superfast Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Superfast Ferries

Superfast Ferries er et græske færgeselskab som tilbyder daglige færgeservicer mellem Italien og Grækenland i Adriaterhavet.

Superfast Ferries har ultra moderne færger, og om bord finder man et fantastisk udvalg af faciliteter. Superfast Ferries har et enkelt mål; at tilbyde en service, der overstiger passagers forventninger.

Superfast Ferries Patras – Igoumenitsa – Ancona ruten leveres i samarbejde med Anke Lines, mens Piræus – Heraklion ruten leveres af søsterselskabet Blue Star Ferries.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Superfast Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Om bord Superfast Ferries

Superfast Ferries routes and ports

Superfast Ferries kundeanmeldelser

  • "Ancona til Igoumenitsa"

    Færgen var meget behagelig, meget ren og besætningen var hjælpsomme og venlige. Eneste kommentar er, at maden var kold. Vil bruge denne færge igen.

    Læs mere Læs mindre
  • "God tur"

    Faciliteterne på færgen var grundlæggende, men for os var det vigtigste, at komme til vores destination i tide. Vi har ingen klager. Det ville dog være dejligt, hvis der var mere græsk mad om bord.

    Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking