Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Superfast Ferries

Superfast Ferries er et græske færgeselskab som tilbyder daglige færgeservicer mellem Italien og Grækenland i Adriaterhavet.

Superfast Ferries har ultra moderne færger, og om bord finder man et fantastisk udvalg af faciliteter. Superfast Ferries har et enkelt mål; at tilbyde en service, der overstiger passagers forventninger.

Superfast Ferries Patras – Igoumenitsa – Ancona ruten leveres i samarbejde med Anke Lines, mens Piræus – Heraklion ruten leveres af søsterselskabet Blue Star Ferries.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Superfast Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Superfast Ferries ruter og havne

Om bord Superfast Ferries

Alle Superfast Ferries ruter

Superfast Ferries kundeanmeldelser

  • "Ancona til Igoumenitsa"

    Færgen var meget behagelig, meget ren og besætningen var hjælpsomme og venlige. Eneste kommentar er, at maden var kold. Vil bruge denne færge igen.

    Læs mere Læs mindre
  • "God tur"

    Faciliteterne på færgen var grundlæggende, men for os var det vigtigste, at komme til vores destination i tide. Vi har ingen klager. Det ville dog være dejligt, hvis der var mere græsk mad om bord.

    Læs mere Læs mindre