Stradbroke Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferries er blevet en vigtig transportforbindelse imellem North Stradbroke ø og South Moreton Bay ø, to populære turistdestinationer tæt på den australske vestkyst. Overfarten er temmelig kort og varer kun 45 minutter, så indretningen er simple, men giver mulighed for en praktisk og stress-fri rejse.

Der findes en Cafe om bord, for passagerer der ønsker mad eller drikkelse, så du kan nyde en snack eller en forfriskende øl, imens du beundrer de smukke omgivelser.

I sommermånederne flyder der aircondition igennem båden, en nødvendig egenskab på grund af den brændende australske sol. Det venlige personale byder dig velkommen, når du træder om bord, og de yder enhver nødvendig assistance. De sikrer naturligvis også at skibets mekanismer er ydedygtige.

Kæledyr må gerne bringes om bord, men de skal følge selskabets nødvendige sikkerhedsstandards.

Passagerer der rejser med cykel bliver anbefalet at vente indtil biler og andre fartøjer er kørt om bord, for at forsikre en behagelig og hurtig overfart.

Se Stradbroke Ferries sejlplaner, priser og book Stradbroke Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Stradbroke Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking