Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferries er blevet en vigtig transportforbindelse imellem North Stradbroke ø og South Moreton Bay ø, to populære turistdestinationer tæt på den australske vestkyst. Overfarten er temmelig kort og varer kun 45 minutter, så indretningen er simple, men giver mulighed for en praktisk og stress-fri rejse.

Der findes en Cafe om bord, for passagerer der ønsker mad eller drikkelse, så du kan nyde en snack eller en forfriskende øl, imens du beundrer de smukke omgivelser.

I sommermånederne flyder der aircondition igennem båden, en nødvendig egenskab på grund af den brændende australske sol. Det venlige personale byder dig velkommen, når du træder om bord, og de yder enhver nødvendig assistance. De sikrer naturligvis også at skibets mekanismer er ydedygtige.

Kæledyr må gerne bringes om bord, men de skal følge selskabets nødvendige sikkerhedsstandards.

Passagerer der rejser med cykel bliver anbefalet at vente indtil biler og andre fartøjer er kørt om bord, for at forsikre en behagelig og hurtig overfart.

Se Stradbroke Ferries sejlplaner, priser og book Stradbroke Ferries færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Stradbroke Ferries med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Stradbroke Ferries ruter og havne

Tryk her for kort

Alle Stradbroke Ferries ruter