COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stari Grad - Civitanova Marche er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Hvar til Italien side

Stari Grad - Civitanova Marche færgeselskaber

Stari Grad til Civitanova Marche færge

Sammenlign og book din Stari Grad Civitanova Marche færgebillet fra Hvar til Italien nu og spar med [--Website--]!

Se sejlplaner og priser for Stari Grad til Civitanova Marche færger. Hvis der er en alternativ rute tilgængelig, vil vi også give dig prisen for denne, så du er sikker på at få den bedste pris.

Vælg Stari Grad Civitanova Marche eller en alternative færge til Italien fra vores Billetsøgning nu, og se hvor nemt det er at foretage din færge booking.

Stari Grad Guide

Byen Stari Grad ligger på den nordlige side af øen Hvar i Dalmatien regionen i Kroatien. Byen ligger for enden af en lang beskyttet bugt og menes at være en af de ældste byer i Europa. De gamle dele af byen er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. På grund af Stari Grads beliggenhed på midten af Hvar, har det været en sikker havn for sejlere i århundreder. Stari Grad bugt bliver stadig jævnligt besøgt af de fleste mennesker, der rejser med båd gennem midten af Dalmatien. En spadseretur gennem Stari Grad centrum, som er præget af smalle gader og små torve, fremkalder en følelse af, at være tilbage i fortiden. Den mest enestående bygning er Tvrdalj, som er en stor og velbevaret borg, som engang tilhærte den kroatiske digter, Petar Hektorovic.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.