COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Split - Civitanova Marche er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Kroatien til Italien side

Split - Civitanova Marche færgeselskaber

Split til Civitanova Marche færge

Hos Direct Ferries er vi fokuseret på at hjælpe dig med at finde den bedste pris på Split Civitanova Marche overfarter mellem Kroatien og Italien hurtigt og nemt.

Brug vores Split Civitanova Marche færge guide til at finde al den information du behøver for at booke din færgebillet til Italien, inklusiv hvem der sejler på Split Civitanova Marche ruten.

Vælg Split Civitanova Marche eller en alternative færge til Italien fra vores Billetsøgning nu, og se hvor nemt det er at foretage din færge booking.

Split Guide

Split er Kroatiens næststørste by og ligger i Dalmatien regionen på den østlige bred af Adriaterhavet. Byen er et vigtig punkt for transport, med mange forbindelser til øerne i Adriaterhavet, og er også et populært turistmål. Byen kan føre sin historie tilbage til det 4. århundrede f.kr, da det var en græske koloni. Det moderne Split er en livlig by med mange seværdigheder. Beliggende i byen er mange barer, restauranter, cafeer og butikker, som tager højde for alle turisters behov. Bag byen ligger bjerge, som giver Split en flot kulisse, og er en skarp kontrast til det blå vand i Adriaterhavet.

Der er færgeforbindelser fra Split havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.