Singapore Island Cruise
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Singapore Island Cruise

Singapore Island Cruise er en indenlandsk operatør, der leverer regelmæssige færger til øerne St. Johns og Kusu i Singapore Bay hele året. Billetter til denne service er berettiget til retur samme dag, hvilket gør det til en perfekt måde at hoppe mellem de sydlige øer i Singapore. Passagerer kan gå ombord på Marina South Pier og rådes til at ankomme mindst 30 minutter før afgang for at give tid til check-in.

Singapore Island Cruise har en flåde på 14 skibe til problemfrit at transportere passagerer til deres destination. Hver færge er udstyret med et opholdsområde, aircondition, toiletter og redningsveste for at garantere optimal komfort. De betjenes også af en erfaren besætning, der vil passe alle dine behov, mens du er ombord.

Med directferries.dk kan du sammenligne Singapore Island Cruise sejlplaner og priser med andre alternative færgeselskaber, før du vælger den bedste løsning for din rejse.

Singapore Island Cruise routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking